Cine sunt eu, "Vraciul"?


De când mă știu, mi-a plăcut să cred despre mine că sunt o persoană decentă, cu bun simț, care nu cere prea multe lucruri de la oameni sau de la viață.

Crezând aceste lucruri am încercat prin intermediul oamenilor din jurul meu, să mă descopăr, să văd dacă sunt așa și în ochii lor. Acest lucru m-a ajutat să devin mai puternică și mai exigentă cu mine însămi.

Pe parcursul anilor a trebuit să aleg oamenii pe care să îi primesc în viața mea. Cei pe care i-am primit sunt oameni care împărtășesc aceleași vise și aspirații ca mine. De la ei am învățat multe lucruri noi și sfaturile lor m-au ghidat în alegerile mele.

Lucrurile care cred că mă caracterizează acum ar fi: exigența, perseverența, speranța și optimismul. Sunt exigentă cu mine și cu cei din jur și nu fac niciun compromis când vine vorba de visele și aspirațiile mele. Sunt perseverentă deoarece nu las pe nimeni să mă doboare în căutarea țelurilor mele. Am speranța că visele mele vor deveni realitate mai devreme sau mai târziu și sunt optimistă deoarece cred cu tărie că îndeplinirea acestora îmi va aduce bucurie.

Sunt o fire sociabilă și îmi place să fiu în mijlocul oamenilor și să lucrez cu ei. Îmi place să le ascult problemele și încerc să-i ajut în măsura puterilor mele.

Sunt, de asemenea o fire veselă, tot timpul cu zâmbetul pe buze. Sunt convinsă că râsul și zâmbetul sunt cele mai puternice medicamente din viața unui om.

Așadar, aceasta sunt eu, o persoană simplă cu vise și aspirații, mereu zâmbitoare, gata să înfrunt orice obstacol.

Vă aștept cu mult drag!

Pentru detalii vă rog să vizitați secțiunea Contact.